2021-11-30 20:16:43• hírek • Szatmár.ro

Fényárban úszik a város, megnyílt a karácsonyi vásár Szatmárnémetiben

Fotók: Kereskényi Gábor facebook oldala
Fotók: Kereskényi Gábor facebook oldala

Idén is kitett magáért a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, mutatósra sikeredett az idei ünnepi díszkivilágítás is. Kíváncsiak is voltak rá sokan, valódi tömeg lepte el kedd délután a város régi központját.

Lépni alig lehetett annyian jöttek el 18 órára Szatmárnémeti központi parkjába, sokan szerettek volna tanúi lenni a pillanatnak, amikor Kereskényi Gábor polgármester felkapcsolja a város ünnepi fényeit.


Nem is váratott magára az elöljáró, hiszen ahogy az ígérte, gyereksereggel körül fogva, hangos visszaszámlálás közepette kapcsolták fel a fényeket. A tömeg ujjongott, tapsolt, mindenki elégedetten csodálta az idei díszkivilágítást.

A városközpont mellett további három helyszínen, a 16-os lakónegyedbeli, templom előtti Csend park, az UFO park és az Anghel Saligny téri park is karácsonyi díszbe öltözött.

Az András napi csinnadratta közepette megnyílt az idei karácsonyi vásár is, számos kézműves és hagyományos ételkészítő árulja portékáit, idén kifejezetten mutatós küllemű házikókból.

Akik lemaradtak – bár ez szinte valószínűtlen, az volt az ember érzése, hogy az egész város eljött kedd este a központi parkba, de ha mégis – azok se csüggedjenek el, hiszen január 3-áig tart a vásár, egyúttal pedig megcsodálhatóak a város ünnepi fényei is. 

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: